Bokåret 2019 – invitasjon til seminar

NBF Oslo og Akershus inviterer alle medlemmer til faglig påfyll i forkant av årsmøtet 14. mars. Vi ønsker å markere Bokåret 2019, og har fått med oss to bra damer som hver for seg brenner for litteratur, formidling og Bokåret 2019! Vi serverer mat, og etter  innleggene håper vi selvsagt at du blir med oss inn i selve årsmøtet.

Tidspunkt: 14. mars 2019,  klokka 17:00
Sted: Juridisk bibliotek – Universitetsbiblioteket
(Årsmøtet starter klokka 18:00)

Program:

«Knask eller knep? litteraturformidling mellom idealisme og pragmatisme» v/Silje Hernæs Linhart. Silje er førsteamunuensis ved Universitetet i Sørøst-Norge,Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap, Institutt for språk og litteratur.

Bokåret 2019: «1500 arrangement i 500 bibliotek» v/Liv Gulbrandsen. Akkurat nå er Liv er prosjektleder for Bokåret 2019, men ellers er hun også kjent som forfatter, programleder, journalist og ikke minst, en formidler av rang! Før Liv ble prosjektleder for Bokåret, ledet hun foreningen Leser søker bok.

På grunn av matservering, ber vi om at du melder deg på her:

Påmelding til seminar: Bokåret 2019