Hvordan kan biblioteket bidra til et godt nærmiljø?


Norsk Bibliotekforening avdeling Oslo/Akershus inviterer til frokostmøte der vi ser nærmere på bibliotekets rolle i stedsutviklingen. Med oss har vi fått byråd Rina Mariann Hansen, biblioteklederne Eli Follerås (Deichmanske bibliotek, Stovner, Rommen, Romsås og Nordtvet) og Siri Tidemann Naalsund (Asker), samt Lars Wang fra rådgivningsfirmaet Insam.

Vi håper at mange tar turen til Stovner bibliotek fredag 12. oktober!

Program
Servering fra 08.30-09.00
Rina Mariann Hansen innleder kl.09.00
Deretter ca 50 minutts samtale mellom paneldeltakerne Siri Tidemann Naalsund, biblioteksjef i Asker, og Eli Follerås, avdelingsleder Stovner og Lars Wang, partner i Insam AS. Una Molvig (NFB O/A) leder samtalen.

Hovedtema er biblioteket i utviklingen av nærmiljøet. Temaer som er aktuelle å snakke om er: kommunesammenslåing, samarbeid, kombinasjonsbygg, nedleggelser, innbyggertorg og nye funksjoner.

Møtet er gratis, men på grunn av servering ønsker vi at du melder deg på!
Frist: fredag 5. oktober

Påmelding til frokostmøte