Bli med på Biblo!

Har du ennå ikke klart å snike deg innenfor dørene på Biblo? Nå har du sjansen!

Norsk Bibliotekforening, avdeling Oslo/Akershus inviterer til medlemsmøte på Tøyen 26. april fra klokka 17:00. Etter klokka 19:00 blir det omvisning på Biblo Tøyen – Norges eneste bibliotek for de mellom 10 og 15 år.  Vi kan garantere at Biblo ikke ligner noe av det du tidligere har sett av biblioteklokaler – her har ungdommene vært sterkt involvert i planleggingen av sitt drømmebibliotek. Så enten du aldri har vært innenfor dørene, eller bare har lyst til å se dette biblioteket en gang til, er du hjertelig velkommen.

Vi møtes på Nord klokka 17:00. Her kan vi spise, snakke om bibliotek eller helt andre ting, det blir opp til deg. Rekker vi det, kan vi også ta turen innom Tøyen filial, som også har blitt pusset opp det siste året. Etter klokka 19 slipper vi altså inn i det «aller helligste» – og det beste av alt: vi kan (omtrent) bli så lenge vi vil. Det blir altså god anledning til å studere kroker og kriker på Biblo – en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Vi håper du har lyst til å bli med – og selve arrangementet er altså gratis, mens eventuell bespisning på Nord må dekkes av den enkelte. For å reservere et visst antall plasser, er det fint om vi kan få vite hvor mange som kommer. Bruk påmeldingsskjema under, fristen her er 23. april. Vil du komme direkte til Biblo klokka 19:00, trenger du ikke å melde deg på.